پرش به محتوا

آموزش ساختن وبلاگ/ساختن وبلاگ در پرشین بلاگ

ویکی‎کتاب، کتابخانهٔ آزاد

ثبت وبلاگ سایت پرشین بسیار ساده است . ابتدا به آدرس http://www.persianblog.com/ بروید . سپس در منوی اصلی ( سمت راست ) روی لینک عضویت سایت کلیک کنید . در صفحه عضویت باید فرم ثبت نام پر کنید .

تکمیل فرم ثبت نام

[ویرایش]

برای تکمیل فرم ثبت نام به این نکات توجه داشته باشید :

  • برای انتخاب زبان فارسی و انگلیسی می توانید از دکمه های shift و Alt استفاده کنید .
  • توجه کنید که فیلدهای ستاره دار حتماً باید پر شوند .
  • در بخش شناسه کاربری دقت کنید که این شناسه حتماً باید به زبان انگلیسی باشد . در ضمن شناسه ای که اینجا انتخاب می کنید بخشی از آدرس وبلاگتان خواهد بود یعنی اگر شما در این بخش عبارت ehsan را تایپ کنید ، آدرس وبلاگ شما به این صورت خواهد بود : http://ehsan.persianblog.com/ .
  • در شناسه کاربری می توانید از حروف و اعداد انگلیسی استفاده کنید .
  • کلمه عبور یا پاسورد به حروف کوچک و بزرگ حساس است .
  • حتماً عدد سن خود را به انگلیسی وارد کنید و گرنه با پیغام خطا مواجه می شوید .
  • شناسه و کلمه عبور به پست الکترونیکی شما ارسال می شوند . پس حتماً یک آدرس معتبر وارد کنید .

در پایان موافقتنامه را خوانده ، عبارت بلی را انتخاب کرده و دکمه ( فرم بالا مورد تایید است ) کلیک کنید . اگر همه چیز درست باشد و اگر شناسه کاربری قبلاً توسط شخص دیگری ثبت نشده باشد ، شما به صفحه خوشامدگویی منتقل می شوید . ( در غیر این صورت باید مراحل قبل را مجدداً تکرار کنید . )

نوشتن یادداشت در وبلاگ

[ویرایش]

در صفحه خوشامدگویی ، با کلیک روی دکمه ورود به سایت ، به صفحه sing in منتقل می شوید و با وارد کردن شناسه و کلمه عبور می توانید وارد صفحه مدیریت یادداشتها و پیام ها شوید . ( در دفعات بعد ، در همان صفحه اصلی پرشین بلاگ نیز می توانید شناسه و کلمه عبور را وارد کنید ) این صفحه اصلی کار شماست . امکانات این صفحه ، بسیار شبیه به برنامه word می باشد . در بخش عنوان ، عنوان یادداشت و در کادر اصلی نیز متن یادداشت خود را بنویسید . سپس دکمه ( فرستادن یادداشت و بازسازی وبلاگ ) را کلیک کنید . اکنون شما اولین یادداشت خود را در شبکه جهانی اینترنت قرار داده اید . برای دیدن وبلاگ خود روی لینک ( وبلاگ شما ) در سمت راست صفحه کلیک کنید .

در ویرایشگر جدید پرشین بلاگ امکانات زیادی گنجانده شده که ما مهمترین آنها را بررسی می کنیم .

ایجاد لینک

[ویرایش]

برای اینکه بخشی از نوشته را به صفحه دیگری در اینترنت لینک کنید به این صورت عمل کنید : متن مورد نظر را انتخاب کنید ، دکمه insert or edit hyperlink را در بالای صفحه کلیک کنید . در بخش آدرس ، آدرس کامل صفحه مورد نظر را وارد کنید . ( دقت کنید که عبارت //:http از قبل در این کادر وجود دارد . مراقب باشید آن را دوباره تکرار نکنید ) . در کادر پنجره اگر عبارت ( نمایش در یک پنجره جدید ) را انتخاب کنید ، صفحه مورد نظر در یک پنجره جدید باز می شود . دکمه قبول را کلیک کنید . برای حذف لینک هم آن بخش را انتخاب کنید و دکمه Remove hyperlink ( اولین دکمه سمت راست ) را کلیک کنید .

افزودن صورتک

[ویرایش]

برای افزودن صورتک ، روی مکان مورد نظر کلیک کنید و بعد دکمه insert smily را کلیک کنید . اینجا می توانید صورتک دلخواهتان را انتخاب کنید . حذف صورتک ها هم با دکمه Delete انجام می شود .

مشخصات شخصی

[ویرایش]

با کلیک روی دکمه مشخصات شخصی ، به صفحه ای می روید که در آن می توانید بعضی از مشخصاتی را که هنگام ثبت نام وارد کرده اید تغییر دهید . مشخصاتی از قبیل نام و نام خانوادگی ، جنسیت ، سن و غیره .

افزودن عکس به یادداشت

[ویرایش]

به علت این که عکس ها فضای زیادی روی اینترنت اشغال می کنند ، پرشین بلاگ و بقیه خدمات دهنده های وبلاگ به شما اجازه نمی دهند که روی فضای وبلاگ خود عکس ارسال کنید . عکس هایی که می خواهید به یادداشت هایتان اضافه کنید ، یا روی اینترنت هستند و یا روی کامپیوتر شخصی شما . اگر عکس مورد نظر روی یک سایت اینترنتی باشد ، کافی است روی آن راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید . اکنون تمام عبارتی را که مقابل عنوان Address قرار دارد با ماوس به دقت انتخاب کنید و آن را کپی کنید . حالا به صفحه یادداشتها بروید . در مکان مناسب کلیک کنید . سپس روی گزینه Insert Image کلیک کنید و آدرس کپی شده را در کادر ( آدرس تصویر ) Paste کنید . سپس دکمه قبول را کلیک کنید . با این کار عکس مورد نظر به یادداشتتان افزوده می شود . ( برای فایلهای Animated gif نیز می توانید همین کار را انجام دهید ) . اما اگر عکس روی اینترنت بفرستید یا اصطلاحاً Upload کنید . پس از آن بقیه کار به همین صورت انجام می شود . ارسال عکس روی اینترنت را در ادامه بررسی می کنیم .

معرفی وبلاگ به موتورهای جستجو

[ویرایش]

برای این کار وبلاگ شما بازدید کننده بیشتری داشته باشد ، بهتر است آن را به موتورهای جستجوی معروف معرفی کنید . 90% ایرانی ها از موتورهای جستجوی گوگل و یاهو برای جستجوی اطلاعاتشان استفاده می کنند . همچنین این دو سایت قابلیت جستجوی فارسی نیز دارند . این سایتها معمولاً بخش خاصی برای معرفی سایتهای جدید دارند . مثلاً برای معرفی وبلاگ خود به گوگل ، باید به این آدرس بروید : [۱]

در کادر URL آدرس وبلاگ و در بخش comments توضیحاتی مربوط به وبلاگ خود بنویسید . در بخش comments کلماتی را که در وبلاگتان بیشتر بکار می روند وارد کنید . هر کلمه را با کاما از کلمه بعدی جدا کنید . از کلمات فارسی نیز می توانید استفاده کنید .

منابع

[ویرایش]