راهنمای برگزاری کنفرانس‌های بین‌المللی در ایران/نکات راجع به غذا

ویکی‎کتاب، کتابخانهٔ آزاد
فهرست - قسمت‌های اصلی - تدارک نقشه - شرایط هتل یا محل اقامت - امکانات دستشویی‌ها - امکانات اینترنتی - نوع هدایای معمول در کنفرانسها - دفترچه راهنمای شرکت کنندگان - نکات راجع به غذا - افراد راهنما - مساله تبدیل پول - مسایل مربوط توجیه قوانین در ایران - مساله حجاب - کارت گذر دور گردن - لوازم لازم برای سخنرانیها - تفریحات لازم در طول کنفرانس - محلهای جالب برای خارجیها در تهران - در اصفهان - تقویم برنامه‌های کنفرانس - اطلاع رسانی درباره شرایط... - وب‌سایت کنفرانس

اگر کنفرانس غذا را ارایه می‌کند نیاز دارد که نکات زیر را رعایت کند:

۱) مکان غذاخوری کاملا مشخص باشد.

۲) به تعداد افراد توجه شود و اینکه معمولا تعداد زیادی به ناگهان برای غذا می‌آیند و لازم است که بتوانند با سرعت کافی غذا بگیرند. صفهای طولانی می‌توانند خیلی آزار دهنده باشند.

۳) غذای مناسب روزانه باید حاوی برنج یا گندم، سبزیجات، میوه و‌ گوشت یا نخودیات باشد.

۴) لازم است توجه خاصی به افرادی که پرهیز غذایی خاصی بدلیل دینی یا پزشکی دارند بشود. معمولا در کنفرانسها انتخاب غذای وِجترین (بدون گوشت) هست. برای احتیاط داشتن غذای کوشِر برای یهودیان و حلال برای مسلمان‌ها (البته در ایران این مشکلی نیست!) هم می‌تواند کمک کند.

۵) داشتن چنگال، قاشق، چاقو غذاخوری و سینی برای حمل غذاها.

۶) معمولا داشتن سالاد در کنار ناهار و شام معمول است.

۷) امکان گرفتن ساده غذا مثلا تنها با نشان دادن کارت کنفرانس. ژتون‌های غذا معمولا مناسب نیستند چون که شرکت کننده در کنفرانس همیشه باید حواسش به این باشد که ژتون‌هایش همراهش باشد و گمشان نکند.

۸) این مشخص باشد که آیا باید شرکت کنندگان کنفرانس سینی غذای خود را بعد از غذا خوردن به آشپزخانه برگردانند یا کس دیگری هست که آنها را از میز جمع می‌کند.

۹) غذاخوری باید در ساعت اعلام شده درهایش باز باشد و آماده غذا دادن.

۱۰) دستمال آشپزخانه روی میزها باشد. توجه کنید که دستمال کاغذی(کلنکس) مناسب این کار نیست.

۱۱) سعی شود غذا به گونه‌ای انتخاب شود که به سادگی قابل سرو باشد و همچنین خوردن آن نیز راحت باشد.

۱۲) نوشیدنی‌های کنار غذا به نحو مطلوب انتخاب شود. دقت شود حتما آب و نوشابه موجود باشد.

۱۳) در چیدمان سالن غذاخوری حتما میزهای دو نفره، چهارنفره و بیشتر در نظر گرفته شود و بنا بر این گذاشته نشود که مدعوین باید دور هم باشند چون بیشتر اشخاص ترجیح می دهند که با آشنایان خود سر یک میز بنشینند.

۱۴) دقت شود که قاشق چنگال و کارد مناسب برای هر غذا انتخاب شود. حتما قاشق مناسب جهت صرف دسر و چنگال مناسب جهت صرف سالاد در دسترس قرار داده شود.

۱۵) باید برای هر میهمان حداقل یک لیوان نوشیدنی در نظر گرفت اینکه مهمانان را مجبور به نوشیدن از شیشه نوشابه یا آب کنیم کار صحیحی نیست

۱۶) حتما روی میز ظروف بزرگ قالب های یخ قرار داده شود....به خصوص اگر در فصل های گرم سال برنامه برگزار میشود. به شارژ کردن این ظروف توجه ویژه شود

۱۷) ترجیح بر این باشد که به جای پارچ های آب از آب معدنی استفاده شود.

۱۸) آب های معدنی به مقدار مناسب (بیش از تعداد شرکت کنندگان) روی میز غذا (اگر فضا به مقدار کافی داشت) یا روی میز های کوچک تر جانبی چیده شود

۱۹) سعی شود نوشیدنی با تنوع زیاد وجود داشته باشد. انواع نوشابه گازدار، دوغ، آب معدنی، دلستر (لیمویی) و ماء الشعیر حداقل هاست.