پرش به محتوا

راهنما برای دانشجویان جدید تورنتو/هزینه زندگی

ویکی‎کتاب، کتابخانهٔ آزاد
صفحه اصلی هزینه زندگی تهیه خانه
راهنما برای دانشجویان جدید تورنتو


هزینه‌های اصلی زندگی:

۱. مسکن و آب و برق: تهیهٔ خانه

۱-۱ مسکن اشتراکی شامل آب و برق و یک اتاق شخصی بدون پارکینگ: بین ۴۰۰$ تا ۷۵۰$-پارکینگ به طور معمول ۵۰$-۱۵۰$ خرج اضافه دارد.

۱-۲: مسکن مستقل: خانه بچلر به معنای خانه یک اتاقه بدون اتاق پذیرایی بین ۶۰۰$ تا ۱۰۰۰$

۲. خورد و خوراک و وسایل بهداشتی روزمره: بسته به محل خرید و نوع خرید از ۱۵۰$ تا ۴۵۰$ و بیشتر متغیر است. برای اطلاعات از مراکز خرید به تهیهٔ خوراک مراجعه کنید.

۳. حمل و نقل داخل شهری: در صورت استفاده دایمی از مترو بین ۸۰$ تا ۹۶$ در ماه (رفت و آمد نامحدود در سطح شهر با مترو) - قیمت یک رفت و برگشت به هر نقطه شهر با مترو ۴٫۵۰$ می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر به راهنما برای دانشجویان جدید تورنتو/حمل و نقل در شهر مراجعه کنید.

۴. تلفن و اینترنت:

۴-۱: انواع اینترنت پر سرعت: ۳۵$ تا ۶۰$- در صورت داشتن خط تلفن داخل خانه، اینترنت Dial Up هزینه آنچنانی ندارد و می‌شود به صورت رایگان تهیه شود. برای اطلاعات بیشتر به صفحه دانشگاه تورنتو مراجعه کنید.

۴-۲: تلفن شخصی داخل خانه ۲۰$ تا ۳۰$ (شرکت‌های مشهور تلفن داخل خانه عبارتند از Rogers و Bell می‌باشد)- تلفن همراه بین $۳۵-$۵۰ (شزکت‌های مشهور تلفن همراه عبارتند از Fido ،Tell us و Rogers)

۵. خدمات بهداشتی: بجز دندانپزشکی و قسمتی از خرج دارو بقیه خرج‌ها توسط بیمه دانشگاهی شما پرداخت می‌شود:

۵-۱: خرج دندانپزشکی: قسمتی از هزینه شما توسط بیمه جدید دندانپزشکی دانشگاه تأمین می‌شود (۵۰۰$) و در صورتی که به عنوان Teaching Assistantship برای دانشگاه فعالیت داشته باشید از ۵۰۰$ مزایای شغلی CUPE برای خود و همسر خود برخوردار می‌شوید. اگر از دندان‌های به نسبه سالمی بر خوردار هستید ۵۰۰$ احتمالاً کافی خواهد بود؛ ولی اگر به طور معمول با مشکلات دندان دست و پنجه نرم می‌کنید باید بدانید که قیمت خدمات دندانپزشکی در کانادا کاملاً از ایران بالاتر می‌باشد برای همین اگر سعی شود که در ایران به درمان بسیاری از مشکلات دندانتان بپردازید کاملاً اقتصادی تر است. البته باید توجه شود که شرکت‌های بیمه به احتمال زیاد خرجی را که در ایران می‌کنید را پوشش نمی‌دهند.

۵-۲: خرج دارو: جز قسمتی از خرج دارو باقی توسط بیمه دارویی شما تأمین می‌شود. اگر شما دارویی را بدون نسخه دکتر تهیه کنید (به طور مثال داروهای سرما خوردگی) خود موظف به تقبل تمام هزینه هستید ولی اگر دارویی توسط پزشک به شما توصیه شود در اکثریت اوقات شما تنها قسمتی از حق‌الزحمه داروخانه را می‌دهید که بین ۶$ تا ۱۱$ برای داروخانه‌های مختلف متفاوت است. پس خرج دارو زیاد نخواهد بود.

۶. مالیات:

مالیات بر درآمد: معمولاً شما به عنوان دانشجو درآمد آنجنانی ندارید که بابت آن مجبور به پرداخت مالیات فراوان باشید ولی با این حال شما اگر برای دانشگاه کار می‌کنید در چک‌های دریافتی خود مبلغی را به عنوان مالیات پرداخت می‌کنید که کاملاً به درآمد شما بستگی دارد.

مالیات در خرید: شما به ازای اکثریت کالاهایی که می‌خرید مبلغی را به میزان ۱۳٪ ارزش کالا مالیات می‌پردازید.

۷. پوشاک: قیمت پوشاک کمی از قیمت‌های ایران بالاتر است و باید توجه شود که ۱۳٪ مالیات هم بر آن افزون است ولی اصولاً نمی‌توان گفت که تفاوت زیادی با ایران دارد. معمولاً در حراجی‌های مغازه‌های بزرگ می‌توان به قیمت‌های مطلوب برخورد کرد.

۸. تفریح: نمی‌توان رقم دقیقی برای تفریح مشخص کرد ولی باید به این امر توجه شود که تنوع تفریحات در اینجا از ایران کاملاً بیشتر است و باید حداقل مبلغ ۱۰۰$-۵۰$ برای آن در نظر بگیرید. (بازه زمانی ذکر نشده، منظور هر هفته ۱۰۰$-۵۰$ است یا هر ماه)